Ekzém a lupénka

Kožní onemocnění

Ekzém a lupénka se objevují v důsledku patogenu – obvykle EBV – v játrech, která se živí vysokými hladinami toxických těžkých kovů mědi a rtuti, které tam jsou. V játrech je obvykle také staré DDT a další pesticidy, které mají vysoký obsah mědi. U ekzému je to napůl měď a napůl rtuť; u lupénky jsou to tři čtvrtiny mědi s jednou čtvrtinou rtuti. Když se virus živí těmito jedy, uvolňuje silný dermatoxin, který se tlačí ke kůži a způsobuje vážné vyrážky, odlupování, praskání, podráždění a svědění.

V ideálním případě by játra odfiltrovala tyto dermatoxiny jako jiné nečistoty a střevní trakt a ledviny by je poslaly z těla ven. Když však EBV přetěžuje játra a zbytek těla, normální detoxikační procesy se přeruší, což je důvod, proč se tyto toxiny snaží uniknout kůží.

Čím hůře jsou na tom játra, tím horší je ekzém nebo lupénka, protože zhoršená funkce jater znamená únik více dermatoxinů. Lidé s větším výskytem ekzémů nebo lupénky jsou také náchylnější k vypadávání vlasů na pokožce hlavy.

Důvod, proč jsou tyto stavy často pozorovány u více členů rodiny (a tedy nesprávně teoretizovány jako genetické), není způsoben geny. Místo toho je to proto, že stejné viry, toxické těžké kovy a další jedy se předávají z jedné generace na druhou v rodinné linii při početí a v děloze. Kromě toho mohou být rodinní příslušníci po narození vystaveni podobným toxinům a virům, zvolit si životní styl a další faktory, které mohou v některých případech vést k tomu, že lidé ve stejné rodině nakonec pocítí stejný symptom.

Zlata s knihou játra

Ekzém a lupénka také nejsou autoimunitní stavy. Tělo neútočí samo na sebe. To je mylná a zavádějící teorie. Příčinou ekzému a lupénky jsou výše popsaní vetřelci (viry a toxické těžké kovy) a přetížená, stagnující, pomalá játra kvůli těmto vetřelcům. Tyto stavy nejsou nikdy způsobeny vaším vlastním tělem.

Zjistěte více o tom, jak léčit ekzém a lupénku, včetně potravin, kterým je třeba se vyhnout, potravin k jídlu a doplňků s dávkováním v bestselleru Detox jako cesta ke zdraví.


— Překlad článku z webových stránek Medical Medium: https://www.medicalmedium.com/blog/eczema-and-psoriasis

Prohlášení: Informace uvedené v tomto článku slouží pouze pro obecné informační účely. Tyto informace nejsou zamýšleny jako náhrada za odbornou zdravotní nebo lékařskou radu či léčbu, ani by se na ně nemělo spoléhat při diagnostice, prevenci nebo léčbě jakéhokoli zdravotního onemocnění. Poraďte se se svým lékařem dříve, než změníte nebo přerušíte jakékoli léky, léčbu nebo péči nebo začnete s jakoukoli dietou, cvičením nebo suplementačním programem.

Zlata | Medical Medium Family
Ahoj, jsem Zlata a jsem průvodkyně zdravým životním stylem podle nadčasových principů Medical Medium®. Natáčím také MMF podcast na Hero Hero a vedu skupinové 3:6:9 jaterní očisty. Moji pomoc nejvíce ocení ti, kteří už vyzkoušeli vše a nic jim nepomohlo.
MMF Podcast
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů