ALS (Amyotrofická laterální skleróza)

Když je někomu sdělena diagnóza ALS, pacient a jeho blízcí se často cítí beznadějní. Pokud jste to vy, nebojte se. Stejně jako u mnoha chronických onemocnění je ALS pouze označení, nikoli vysvětlení. Samotná diagnostika ALS – strach, panika a ztráta spánku, které způsobuje – je mnohokrát částečně zodpovědná za náhlé zhoršení zdraví člověka. Pochopení skutečné příčiny ALS přináší vhled na to, jak se váš stav může skutečně zlepšit, protože realita je taková, že to není žádný rozsudek smrti.

Také mějte na paměti, že vám může být diagnostikována ALS, když to, co skutečně zažíváte, je některý z mnoha dalších příznaků a potíží, které nejsou skutečnou příčinou ALS. Dokonce i některé z nejvíce oslabujících neurologických příznaků, které se podobají ALS, nemusí být ALS.

Lékařským komunitám není známo, že skutečná ALS je virové zánětlivé onemocnění způsobené závažnou infekcí virem HHV-6 spolu s několika dalšími herpetickými virovými kmeny, které se liší od člověka k člověku. Toto je jeden z mála případů, kdy je virová infekce skutečně přítomna v mozku nebo mozkovém kmeni a někdy dokonce i v míše.

Nemoc je tak závažná, protože toxické těžké kovy – obvykle včetně vysoké hladiny mědi a hliníku – jsou přítomny v mozku a těle souběžně a poskytují silné palivo pro viry.

Veškerá tato virová aktivita může ovlivnit neurony, protože neurotoxiny produkované viry stojícími za ALS jsou extrémně silné a destruktivní pro centrální nervový systém a způsobují příznaky, jako jsou svalové záškuby, ztuhlost, necitlivost a ztráta svalů. V mnoha případech se mozkový kmen může stát vysoce citlivým a hůře reagujícím v důsledku zánětu, takže symptomy jsou záhadnější a komplikovanější.

Je důležité, aby se lidé s ALS vyhýbali toxickým chemikáliím uvedeným v knize Mystický léčitel: Mozek a jeho zdraví, protože mají tendenci zhoršovat příznaky ALS.

Není nevyhnutelné, že ALS povede k tomu, že někdo ztratí kontrolu nad svým tělem. Pokud se zavážete odstranit těžké kovy ze svého systému, zároveň se vyhnout co největšímu množství chemických látek a omezit virovou aktivitu s informacemi a protokoly v knize Mystický léčitel: Mozek a jeho zdraví praktický průvodce, můžete konečně začít získávat zpět své zdraví.

— Překlad článku z webu Medical Medium: https://www.medicalmedium.com/blog/als


Prohlášení: Informace uvedené v tomto článku slouží pouze pro obecné informační účely. Tyto informace nejsou zamýšleny jako náhrada za odbornou zdravotní nebo lékařskou radu či léčbu, ani by se na ně nemělo spoléhat při diagnostice, prevenci nebo léčbě jakéhokoli zdravotního onemocnění. Poraďte se se svým lékařem dříve, než změníte nebo přerušíte jakékoli léky, léčbu nebo péči nebo začnete s jakoukoli dietou, cvičením nebo suplementačním programem.

Zlata | Medical Medium Family
Ahoj, jsem Zlata a jsem průvodkyně zdravým životním stylem podle nadčasových principů Medical Medium®. Natáčím také MMF podcast na Hero Hero a vedu skupinové 3:6:9 jaterní očisty. Moji pomoc nejvíce ocení ti, kteří už vyzkoušeli vše a nic jim nepomohlo.
MMF Podcast
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů