Použijte tento stabilizační panák, pokud:
Ingredience:
– 4-6 napěchovaných šálků čerstvé petrželky nebo čerstvého koriandru
Postup:
1. V odšťavňovači odšťavněte petržel nebo koriandr.
2. Nalijte do sklenice a ihned podávejte.
Poznámka: Vyberte buď petrželu, nebo koriandr (ne obojí najednou), tak abyste měli buď čistý panák z petržele, nebo z koriandru.
Porce je na 1-2 panáky.
Tipy:
Překlad MM článku: https://www.medicalmedium.com/blog/nerve-gut-acid-stabilizer
Prohlášení: Informace uvedené v tomto článku slouží pouze pro obecné informační účely. Tyto informace nejsou zamýšleny jako náhrada za odbornou zdravotní nebo lékařskou radu či léčbu, ani by se na ně nemělo spoléhat při diagnostice, prevenci nebo léčbě jakéhokoli zdravotního onemocnění. Poraďte se se svým lékařem dříve, než změníte nebo přerušíte jakékoli léky, léčbu nebo péči nebo začnete s jakoukoli dietou, cvičením nebo suplementačním programem.